AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:08:2020 08:05
Onsdagens transferrygter: Villa vil skræmme United væk med kæmpekontrakt til Grealish

Jack Grealish kan blive tilbudt en massiv løn for at blive hos Aston Villa denne sommer.


Manchester United og Jack Grealish kædes stadig sammen i de engelske medier, men The Villans vil tilbyde midtbanespilleren en løn på omkring £100.000 - svarende til cirka 850.000 danske kroner. 

En handel kan ifølge Daily Mirror ske på et senere tidspunkt, men det bliver ikke uden kamp fra Villas side. 

 

I en anden del af Manchester er City interesserede i en højreback, og FC Barcelonas Sergi Roberto er et varmt emne hos the Citizens. Ifølge Manchester Evening News er et bud ikke afsendt til catalonierne. 

 

Mestrene fra Liverpool er ifølge Daily Mail tæt på at lukke en handel med Aissa Mandi fra Real Betis, og handlen kan komme til at koste Klopp & Co. £9 mio. 

 

Danske Pierre-Emile Højbjerg er ifølge Telegraph yderst tæt på en aftale med Mourinho og Tottenham. Prisen lyder ifølge avisen på £15 - svarende til 125 milioner kroner. 

 

Ambitøse Newcastle vil stjæle to spillere fra nedrykkede Bournemouth, og der er tale om angriberen Josh King og midtbanespilleren David Brooks. 

 

Liverpool bliver fortsat kædet sammen med Watford-kanten Ismaila Sarr, der er kendt for sine vævre driblinger og eksplosive fart. Watford Observer skriver, at Wolves og Crystal Palace også er inde i billedet. 

 

 

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED