Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:10:2021 15:40
Onsdagens rygtebørs: Chelsea-profil til Liverpool?

Vi giver her et overblik over dagens rygtebørs.


Antonio Rüdiger til Liverpool
Kilde: Eurosport

Der er usikkerhed omkring Antonio Rüdigers fremtid på Stamford Bridge, da han har kontraktudløb næste sommer, og parterne lader ikke til at kunne nå til enighed.

Manchester City og Tottenham skulle være interesseret, og nu holder Liverpool angiveligt også øje med tyskeren situation.

Barcelona drømmer om Jürgen Klopp
Kilde: Sport

Jürgen Klopp har kontraktudløb med Liverpool i 2024, hvorefter han - som han selv har udtalt - vil afholde et sabbatår, der skal bruges med sin familie.

I Barcelona er man stor beundrer af tyskeren, og de håber, at han kunne tænke sig at komme til klubben på et senere stadie. 

Newcastle med guldcheck til Erik ten Hag
Kilde: Daily Mail

Newcastle er blevet kædet sammen med Lucian Favre og Paulo Fonseca, men der er nu meldinger om interesse i Erik ten Hag fra Ajax.

Ledelsen hos The Magpies skulle være klar til at betale Erik ten Hag en årsløn på £6 millioner for at tage skiftet til St. James' Park.

Donny van de Beek takker nej til Mino Raiola
Kilde: Mike Verweij fra De Telegraaf

Mino Raiola har kontaktet Donny van de Beek, som har tilbudt sin hjælp til at finde en ny klub, men Manchester United-spilleren har takket nej.

Torino-midtstopper på Liverpools radar
Kilde: Radio Itatiaia

Liverpool har meldt sig ind i jagten på Gleison Bremer fra Torino, og han forventes at koste i omegnen €15 millioner.

Han har kontraktudløb i 2023, og den italienske klub skulle være klar til at sælge ham næste sommer.

Vi opdaterer løbende med rygter fra dagen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE