Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:06:2022 14:45
Onsdagens rygtebørs: Cavani tilbyder sig selv til La Liga-klub

Vi giver her et overblik over dagens hidtil transferrygter.


Edinson Cavani tilbyder sig selv til Rayo Vallecano
Kilde: Marca

Den uruguayanske angriber forlader Manchester United på en fri transfer, og han har tilbudt sig selv til Rayo Vallecano, hvor han kan denne et makkerpar med Falcao. Den spanske klub har dog svært ved at tilbyde den løn, han kræver. 

Henderson er millimeter fra Forest-skifte
Kilde: Daily Mail

Manchester United og Nottingham Forest er i gang med at få de sidste detaljer på plads i handlen med Dean Henderson, som vil skifte til oprykkerne på en lejeaftale.

Barcelona og Sevilla nærmer sig aftale
Kilde: Catalunya Radio

Jules Koundé er på vej til Barcelona, da de nærmer sig en aftale med Sevilla om den franske forsvarsspiller, som også er i Chelseas søgelys.

Real Madrid afviser interesse i Hugo Ekitike
Kilde: Fabrizio Romano

Hugo Ekitike, der rygtes kraftigt til Newcastle, er også blevet rygtet til Real Madrid, men den spanske klub er ikke interesseret i den tidligere Vejle-angriber.

Barcelona har Silva-plan klar
Kilde: Mundo Deportivo

Barcelona har lavet en økonomisk plan for at hente Bernardo Silva, og det samme gør sig gældende for Jules Koundé og Robert Lewandowski.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE