AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 19:54
Ondt blod? Lukaku anklaget for at skyde med skarpt efter Martial

Romelu Lukaku er skiftet fra United til Inter Milan denne sommer. Nu er han efter sigende ude med riven efter sin tidligere holdkammerat.


Belgieren Romelu Lukaku er blevet beskyldt for at være ude med riven efter sin tidligere holdkammerat Anthony Martial.

Franskmanden har scoret to mål i to kampe, og ser ud til at danne et stærkt partnerskab med Marcus Rashford. Men ifølge the Mirror er der anklager om, at Lukaku ikke er fan af sin tidligere holdkammerat.

Twitter-brugeren, Touchline Fracas, har således delt et klip, hvor Lukaku deltager i en podcast, hvor han snakker om Frankrigs VM-sejr.

I podcasten er han efter række spillere, og twitter-profilen anklager ham altså for, at være efter sin tidligere holdkammerat:

- Jeg var i Miami på det tidspunkt, og der var nogle spillere, der slet ikke kom med til VM.

- De poserede med trofæet. Og så tænkte jeg bare, ’what the f***, i spillede ikke engang?!’

Om det rent faktisk er Martial, som Lukaku refererer til, er dog ikke til at sige, men han bliver i hvert fald beskyldt.

Twitterklippet kan ses her: 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED