Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Onana: Vi tabte på grund af mig

Af Morten Bruun Jørgensen
21.09.2023 Kl. 06:59
André Onana var godt klar over, at han havde spillet en skidt kamp mod Bayern München og tog derfor nederlaget på sine skuldre.

Han har kun været i Manchester United nogle måneder, men André Onana har fået en rigtig skidt start på tilværelsen i den engelske storklub, hvor målene er haglet ind bag ham, og onsdag aften kostede han også dyrt mod Bayern München. 

Efterfølgende var han også klar over, at han havde givet sit hold svære betingelser for at få et resultat med hjem fra Allianz Arena, hvor Manchester United endte med at tabe 4-3. 

– Det er målmandens lod. Det er er svært. Vi startede rigtig godt, men efter min fejl mistede vi kontrol over kampen. Det er en svær situation for os og specielt for mig, fordi jeg svigtede holdet, sagde Onana til TNT Sports. 

 

– Vi var rigtig gode på banen. De skabte ikke nogen chancer, men ved deres første afslutningen inden for målrammen lavede jeg en fejl. Det var et nøgleøjeblik, og holdet gik ned på grund af den fejl. 

– Vi tabte på grund af mig. Jeg skal lære fra det og være stærk. Jeg har meget at bevise. Min start i Manchester har ikke været så god, og som jeg havde ønsket. Dette var en af mine værste kampe, sagde han. 

Manchester United har nu indkasseret 14 mål i blot seks kampe indtil videre i sæsonen, og de sidste tre kampe er blevet tabt. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. To år efter United: Nu har Solskjær fået nyt job

2. Højlund stillede ikke op til interview: Her er forklaringen

3. Haaland når vild milepæl: Så rig er han

4Pandoras æske: United-direktør grillet ved krisemøde

5. Milliarder er kommet i kassen – Chelsea får ny investor

Annonce