Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2019 20:39
Omdiskuteret Rwanda-præsident mødes med David Luiz

Arsenal er tidligere blever kritiseret for deres partnerskab med Visit Rwanda.


Arsenals forsvarsspiller, David Luiz, er taget et smut til det østafrikanske land Rwanda. Det skriver goal.com.

Her har han mødtes med landets præsident Paul Kagame, som er leder for den regering, der har søsat et partnerskabet med Arsenal.

London-klubben offentliggjorde nemlig et ærme-sponsorat med Visit Rwanda tilbage i 2018. Og det medførte en del kritik hos flere fans.

Kritiken skyldtes, at Rwanda, ifølge FN, er blandt de 35-fattigste lande i verden, og derfor ikke bør yde bidrag til en fodboldklub i stedet for at forsørge sin egen befolkning.

Men nu har Arsenal-stjernen altså været et smut i det østafrikanske land, og her har han ifølge The New Times haft en god tur:

- Jeg har hørt vidunderlige ting om, hvor smukt Rwanda og folket er. Jeg kan ikke vente med at opleve landet, og alt hvad det har at tilbyde.

- Fodbold har den utrolige kræft at danne fællesskaber, og skabe sociale forandringer, siger Luiz, og fortsætter:

- Og Arsenal-trøjen har den unikke egenskab, at kunne række ud til fans over hele verden.

- Jeg er meget stolt af at repræsentere Arsenal, og hjælpe med at fortælle om Rwandas modernisering og transformation til en luksuriøs turistdesitination.

Arsenal har en tre-årig sponsoraftale med Visit Rwanda. Som en del af aftalen skal en række trænere og spillere fra The Gunners besøge Rwanda. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE