Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ombejlet manager foretrækker Manchester United

Af Emil Plovgaard
24.05.2024 Kl. 19:28

Manchester United skal på jagt efter en ny manager, hvis meldingen om, at Erik ten Hag er færdig i klubben, holder vand.

I den forbindelse har klubben fem navne på ønskelisten i form af Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Kieran McKenna, Graham Potter og Thomas Frank, og der er allerede nu en favorit til jobbet.

Og netop McKenna er ikke kun ønsket af Manchester United.

Han er således også på blokken hos både Brighton og Chelsea. Førstnævnte holdt i onsdags et møde med den nordirske Ipswich-manager, men han nøler noget med tingene.

Det skyldes, at han vil vente på at se, om jobbet hos Manchester United – som forventet – bliver ledigt. For det er nemlig hans foretrukne job, skriver The Times.

McKenna har ført Ipswich til to oprykninger i træk, så klubben fra den kommende sæson er at finde i Premier League.

Han forlod i 2021 Manchester United, efter at have tilbragt fem år hos klubben. I første omgang arbejdede han under José Mourinhos ledelse, men han blev hængende, da først Ole Gunnar Solskjær og siden Ralf Rangnick kom til.

Desuden er McKenna livslang tilhænger af Manchester United, og det er kun en fordel for De Røde Djævle.

Lige nu fokuserer Erik ten Hags mandskab på lørdagens FA Cup-finale mod Manchester City, men det må være noget specielt for den 54-årige hollænder ikke at vide, om han er købt eller solgt inden finalen.

På rygtebasis er han dog allerede afskediget.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce