AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:02:2020 10:00
Oles opskrift: Sådan slår vi Watford

Ole Gunnar Solskjær sætter ord på, hvordan Manchester United skal få en sejr i dagens Premier League-opgør mod Watford.


Manchester United har vundet de seneste seks hjemmekampe mod Watford, og hvis det skal lykkes igen i eftermiddag, skal det ske med offensiv fodbold.

Sådan lyder beskeden fra Ole Gunnar Solskjær, som glæder sig over at have fået muligheden for at spare et par spillede mod Club Brügge i torsdagens Europa League-kamp.

Nordmanden er klar over, at Watford har præsteret langt bedre efter Nigel Pearsons ansættelse, men han har givet sine spillere opskriften på sejr mod the Hornets, som vandt holdenes seneste opgør.

- Nigel har gjort det fantastisk med dem, og selvfølgelig var vi med til det, vi skulle ikke have ladet det ske. Vi havde selv chancer, og vi gav nogle nemme mål væk, så vi skal spille god og offensiv fodbold.

- Den kamp var for langsom, så forhåbentlig kan vi tage initiativet og presse dem, og med bolden skal vi være mere afgørende i pasningsspillet og spille gennem dem, udenom dem og få indlæg, siger Solskjær til Manchester Uniteds hjemmeside.

Der er kampstart på Old Trafford klokken 15.00.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED