AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 17:59
Ole's not at the wheel? Allegri er 'meget tæt' på Manchester United

Massimiliano Allegri, der ledte Juventus til fem italienske mesterskaber, er angiveligt meget tæt på at overtage Ole Gunnar Solskjærs managerjob i Manchester United, erfarer det italienske medie Tuttosport.


Manchester United var på et tidspunkt den dominerende klub i Engelsk fodbold, men de har i denne sæson fået den værste start i 30 år, hvor de ligger på en 12. plads to point over nedrykningsstregen.

Den dårlige start har øget presset på manager Solskjær, som i weekenden står over for en stor udfordring i det store opgør mod rivalerne fra Liverpool FC.

Massimiliano Allegri har hele sin karriere været i Italien, men han er nu klar til at prøve sig selv af i Premier League, skriver Daily Mirror via Tuttosport.

Tuttosport hævder, at den 52-årige manager er ’meget tæt’ på at tage over i Manchester United, hvor der allerede er åbnet konkrete samtaler og forhandlinger.

Det bliver samtidig reporteret, at Allegri vil tjene mere end de 7,5 millioner pund om året i løn, som han fik i Juventus – Allegri er angiveligt klar til at færdiggøre skiftet inden for de næste to uger.

En anden engelsk storklub, Tottenham, holder også øje med Allegri i forhold til den usikre situation, der er omkring Mauricio Pochettino i øjeblikket – Allegris intentioner er dog klare, han vil til Manchester United.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED