AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 08:42
Ole har en plan: Sådan vil United hente topscorer til januar

Manchester United har planer om at byde på Champions League-topscoreren Erling Håland allerede til januar, skriver ESPN.


Hvorfor vente og se til, mens prisen på Erling Braut Håland blot stiger og stiger i takt med, at den 19-årige angriber fortsætter med at smadre mål i kassen for RB Salzburg?

Ole Gunnar Solskjær føler i hvert fald ikke, at ventetiden er dét værd, og derfor er Manchester United parate til at komme med et formelt bud på den norske angriber allerede til januar.

Det skriver ESPN.

Håland har allerede scoret 26 mål i 18 kampe for sit østriske hold -  heriblandt syv i Champions League, hvor han står noteret som topscorer lige nu.

Den vanvittige målhøst har allerede fået Hålands pris til at eksplodere eksponentielt i første halvdel af sæsonen, og Manchester United håber på, at det vil spare dem penge og konkurrence fra hold som Juventus, Barcelona og Real Madrid, hvis man slår til tidligt.

Som en ekstra gulerod til RB Salzburg skulle The Red Devils også være klar til at udleje Håland tilbage til den østrigske klub for resten af sæsonen, hvis man får chancen for at hente ham til januar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED