Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:07:2021 14:45
To og et halvt år efter: Kepa forklarer Sarri-skandale

Chelsea-keeperen har forsøgt at forklare situationen, hvor han i en Cup-finale satte sig på tværs af sin træner Maurizio Sarri.


I sommeren 2018 gjorde Chelsea spanske Kepa Arrizabalaga til den dyreste målmand i historien, da man betalte hele 71 millioner pund for at lirke ham fra fra Athletic Bilbao.

Målmanden har dog vist sig som et enormt flop. Et sammenbrud, der synes at kunne dateres tilbage til en Carabao Cup finale i februar 2019 mellem Chelsea og Manchester City.

Her nægtede Kepa at lade sig udskifte, efter hans daværende træner Maurizio Sarris instruks, hvilket skabte rammerne for en af de mest bizare situationer i nyere tids engelsk fodbold.

To år et halvt år efter, forklarer Kepa nu episoden, som han tillige undskylder:

- Jeg forsøgte at signalere, at jeg alligevel ikke var skadet. Men med 80.000 tilskuere på stadion var det umuligt for Sarri at høre mig. Men da udskiftningstavlen viste mit tal, skulle jeg have gået ud, og det undskylder jeg for, indledte spanieren overfor Squawka.

- Jeg var forkert på den, og jeg undskylder for alle involverede. Sarri, som blev ydmyget offentligt. Caballero, en god holdkammerat og en professionel spiller samt alle mine øvrige holdkammerater i Chelsea, der måtte stå model for alt støjen efter kampen.

Kepa kommenterede også på, hvordan det var at være ham i dagene derpå:

- I de næste tre, fire dage stoppede det ikke. Det var overvældende, og det var tydeligt, at de fleste så på det som, at jeg havde udvist Sarri disrespekt. 

- Jeg følte mig misforstået, fordi det havde aldrig været min intention at modsige træneren. Jeg prøvede kun at gide udtryk for, at jeg var okay, men det ville pressen aldrig forstå, aflsuttede en hårdt prøvet Kepa Arrizabalaga.

Man kan mene om Kepa, hvad man vil, men spanieren har ikke desto mindre stået model for meget møg over noget, der i sidste instans blot er en leg og et spil.

Nu 26 årige Kepa er på randen af et exit i Chelsea, der forventer at sende ham videre denne sommer for mindre end 20 millioner pund.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE