AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:10:2019 13:14
OFFICIELT: Ung landsholdskeeper forlænger med Bournemouth

Aaron Ramsdale har netop forlænget sin kontrakt med The Cherries.


Lørdag kunne 21-årige Aaron Ramsdale fejre sit første clean sheet i denne Premier League-sæson, og i dag kan den U21-landsholdskeeper fejre sin nye kontrakt med Bournemouth.

Den unge englænder har i to sæsoner imponeret på udlån for klubber som Chesterfield og Wimbledon, inden han denne sommer etablerede sig som førstemålmand for Eddie Howes mandskab.

Det er han nu blevet belønnet for.

- Jeg har arbejdet hårdt og lagt masser tid både på og udenfor banen for at nå hertil, siger Ramsdale i forbindelse med sin nye kontrakt.

- Vi har en fantastisk målmandsafdeling i klubben med gode trænere og målmænd, og vi presser hinanden hårdt for at blive så gode som overhovedet muligt.

- Det kan kun hjælpe os, og jeg er ovenud lykkelig for at have skrevet under på en ny kontrakt.

Bournemouth skriver på sin egen hjemmeside, at der er tale om en ny langtidskontrakt, men det fremgår ikke præcist, hvor lang kontraktforlængelsen er.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED