Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:09:2021 12:18
OFFICIELT: Tidligere Liverpool-spiller bliver assistent på det danske landshold

Christian Poulsen er blevet ansat som assistenttræner på det danske herrelandshold.


Den tidligere Liverpool-spiller Christian Poulsen skal fremadrettet arbejde tæt sammen med Kasper Hjulmand på det danske herrelandshold.

Han er nemlig blevet ansat som assistenttræner. Det oplyser DBU på sin hjemmeside.

- Det danske fodboldlandshold har været en stor del af min karriere, og jeg er stolt over at skulle være en del af trænerstaben og det nuværende hold. Jeg har mødt Kasper Hjulmand i flere omgange og kender ham også flere af spillerne, siger Christian Poulsen.

- Jeg ser samtidig også frem til at arbejde sammen med en masse unge, sultne spillere, som jeg kan dele min erfaring med. Jeg glæder mig og vil arbejde stenhårdt på at skabe de bedste resultater sammen med resten af staben og holdet for hele Danmark.

Christian Poulsen har uddannet sig som UEFA A-træner efter sin karriere, og han har i de seneste år været assistenttræner i Ajax.

Han spillede for Liverpool fra 2010 til 2011.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE