AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2018 13:17
Officielt: Ralph Hasenhüttl er ny mand i spidsen for Southampton

Den tidligere RB Leipzig-træner, Ralph Hasenhüttl, er blevet ansat som ny træner i Southampton.


Mark Hughes blev fyret i Southampton tidligere på ugen, og nu har klubben fundet afløseren for den rutinerede manager. 

Valget er faldet på østrigske Ralph Hasenhüttl, som senest har stået i spidsen for RB Leipzig.

Southampton oplyser på sin hjemmeside, at den 51-årige træner tiltræder torsdag på en aftale, der er gældende frem til sommeren 2021.

- Dette trænerskifte giver os en frisk start, og Ralph udviklede sig meget hurtigt til vores ideelle kandidat. Som træner er han indbegrebet af passion, struktur, kommunikation, arbejdsstyrke og appetit for at vokse, som vi stræber efter i Southampton. Den hurtige og nemme forhandlingsproces understreger den karakter, han har som person, fortæller klubbens bestyrelsesformand, Ralph Krueger.

Ralph Hasenhüttl sagde farvel i RB Leipzig efter sidste sæson, og han har nu fået jobtitlen som førsteholdstræner i Southampton, hvilket er ensbetydende med, at han ikke vil have en fremtrædende rolle i forhold til at hente nye spillere til klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED