AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 10:03
Officielt: Palace forlænger med Wickham

Crystal Palace og Connor Wickham er blevet enige om en kontraktforlængelse frem til 2021.


Angriberen Connor Wickham har netop forlænget sin kontrakt med The Eagles frem til 2021.  Det bekræfter klubben på sin hjemmeside tirsdag formiddag.

Wickham kom til klubben fra Sunderland i 2015 og har sidenhen scoret 10 mål i 42 kampe for klubben.  Det har været nok til at overbevise ledelsen om at forlænge med den 26-årige englænder.

Wickham har været skadet i store dele af sin karriere for klubben, og han håber nu på, at det er lagt bag ham, så han kan betale tilbage på klubbens tiltro til ham.

- Jeg er glad for at få kontrakten på plads, så jeg kan fokusere fuldt ud på at komme tilbage til holdet i pre-season og få en rolle næste sæson.  Jeg håber på at vise, at jeg som skadesfri kan spille en nøglerolle, fortæller Wickham til klubbens hjemmeside.

- Det har betydet meget for mig, at klubben har støttet mig efter sådan en seriøs skade, og jeg håber,  jeg kan betale tilbage på den tro, de har haft til mig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED