AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:05:2020 13:27
OFFICIELT: Nu må Premier League-klubberne genoptage normal træning

Premier League-klubberne har alle stemt for, at det nu skal være tilladt at træne som før krisen.


Alle Premier League-klubberne var til onsdagens afstemning enige om, at tiden er inde til at begynde at træne normalt igen. Det skriver BBC og en lang række andre engelske medier.

Dermed kan klubberne nu frit genoptage fuld træning med tacklinger og normal spil, selvom der fortsat er visse retningslinjer, der skal følges.  Dermed er Project Restart kommet et skridt tættere på faktisk at kunne genoptage Premier League-sæsonen.

Hidtil har spillerne kun måttet træne i mindre grupper og uden nærkontakt, men nu må de gerne træne som en gruppe og tackle, selvom målet fortsat er at minimere tæt kontakt så meget som muligt.

Nu hvor Premier League-klubberne atter må træne nogenlunde normalt igen, er chancerne for en genopstart af sæsonen engang i juni markant større.

Den 19. - eller 26. juni skulle i øjeblikket være datoerne, som klubberne diskuterer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED