AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2020 14:36
OFFICIELT: Newcastle har signet tidligere Tottenham-spiller

Nabil Bentaleb er netop blevet præsenteret på en lejeaftale hos Newcastle.


Newcastle United har netop offentliggjort, at man lejer Nabil Bentaleb fra Schalke 04 for resten af sæsonen.  The Magpies har derefter muligheden for at gøre signingen permanent.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Den 25-årige midtbanespiller har en fortid for Tottenham, hvem han nåede at spille 66 kampe for, inden han efter et lejeophold skiftede permanent til Schalke 04 i 2017.

Han er dog ikke fast mand denne sæson under tidligere Huddersfield-træner David Wagner, og derfor søger han nu spilletid med et comeback til Premier League for Newcastle.

- Projektet i Newcastle interesserede mig, og jeg ønskede virkeligt at komme tilbage til Premier League. Træneren og klubben har vist mig tillid, det kunne jeg mærke med det samme, og jeg synes, dette er et perfekt skifte for mig, siger den algierske landsholdsspiller til Newcastles hjemmeside.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED