Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2021 11:33
OFFICIELT: Newcastle fyrer Steve Bruce

Newcastle har netop offentliggjort, at man har stoppet samarbejdet med Steve Bruce.


Det har været undervejs i et stykke tid, og nu er det en kendsgerning.

Newcastle har fyret Steve Bruce.Det bekræfter klubben på dens hjemmeside. 

- Newcastle United kan bekræfte, at Steve Bruce har forladt sin rolle som manager efter gensidig opsigelse, oplyser klubben.

Fyringen kommer efter ankomsten af de nye ejere, hvor der var snak om, at han ville blive fyret inden weekendens kamp mod Tottenham, men sådan gik det ikke.

Dermed fik han sin kamp nummer 1.000 som manager og står nu uden klub.

Newcaste oplyser yderligere, at klubben nu er på jagt efter en erstatning, mens Graeme Jones er blevet udpeget som midlertidig manager.

Om fyringen udtaler Steve Bruce: 

- Jeg vil gerne takke mit trænerteam, spillerne og resten af staben for deres hårde arbejde. Der har været op- og nedture, men de har givet alt i svære perioder og skal være stolte af deres arbejde.

- Newcastle er en klub, der har massiv støtte, og jeg håber, at de nye ejere kan få klubben hen, hvor den hører til. Jeg ønsker alle det bedste i fremtiden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE