AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 12:46
Officielt: Mkhitaryan misser Europa League-finalen

Arsenal har netop annonceret, at Henrikh Mkhitaryan ikke rejser med resten af truppen til Aserbajdsjan.


Det har længe været tvivlsomt, hvorvidt Henrikh Mkhitaryan ville få muligheden for at deltage i Europa League-finalen på grund af stridigheder mellem Aserbajdsjan og Armenien.

Nu har Arsenal dog officielt meldt ud på egen hjemmeside, at armeneren ikke deltager i finalen eller rejser med resten af holdet til Aserbajdsjan.

Klubben skriver, at de har gennemgået samtlige muligheder for at sikre Mkhitaryans indrejsetilladelse og sikkerhed,  men sammen med armeneren og hans familie er man nu blevet enige om, at han forbliver i London.

- Vi har skrevet til UEFA og givet udtrykt for vores dybeste bekymring over situationen. Micki har været en nøglespiller på vejen til finalen, og det er et stort tab for vores hold, skriver Arsenal på egen hjemmeside.

- Det er også trist, at spilleren går glip af en stor europæisk turnering på grund af omstændigheder som disse,  da disse muligheder kommer sjældent i spillernes karrierer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED