AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 20:34
Officielt: Kampe lørdag aften bliver en realitet i Premier League

Sky Sports har igen vundet kampen om hovedparten af Premier League-kampene i England. Og fra 2019 skal der spilles kampe lørdag aften.


Der forhandles i disse dage om tv-aftalen i Premier League i England. Nu skriver Sky Sports, at der der solgt fem ud af syv 'live packages' til Premier League i perioden 2019-2022.
 
Af disse har Sky Sports sikret sig rettigheder til 128 live-kampe, mens BT Sport indtil videre må nøjes med 32. De to giganter deler indtil videre kagen, mens flere kan byde ind på de resterende. Rettighederne er solgt for 37,5 milliarder kroner. 
 
Hvilken betydning har det for danske Premier League-fans? Jo, fra 2019 kommer der der et sent kamptidspunkt om lørdagen! Det har Sky Sports bestemt sammen med Premier League.
 
Lørdag aften klokken 20.45 vil der blive spillet en kamp hver uge fra august 2019. 
 
Vinderne blev altså foreløbig Sky Sports, men der mangler som nævnt fortsat at blive forhandlet to tv-pakker på plads.
 
Flere medier skriver, at både Facebook, Netflix og Twitter skulle være interesseret i at byde på de resterende to tv-pakker. Også flere engelske medier er interesseret. BBC Sport kommer givetvis også til at sætte sig på rettigheder i større eller mindre grad.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED