Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OFFICIELT: Harry Kane skifter til Bayern München - her er detaljerne

Af Morten Bruun Jørgensen
11.08.2023 Kl. 07:01
Harry Kane har sagt farvel til Tottenham, for nu skal han i stedet tørne ud for Bayern München.

Så skete det. 

Bayern München har på sin hjemmeside bekræftet købet af Harry Kane, som efter at have været på kontrakt i Tottenham hele sin karriere nu har taget afsked med Premier League-klubben. 

Han har skrevet under på en fireårig kontrakt i Bayern München, hvor han er tiltænkt at være den afløser for Robert Lewandowski, som storklubben ikke for alvor fik erstattet sidste sommer. 

 

Ifølge Daily Mail vil Kane komme til at tjene 3,5 millioner kroner om ugen, og han vil derfor også være en af de absolut bedst lønnede spillere hos Bundesliga-mestrene. 

Prisen for Kane er ifølge Fabrizio Romano 745 millioner kroner, som Tottenham er sikret, mens der kan falde yderligere 149 millioner kroner af i bonusser til den engelske klub. Det er en samlet pris på 894 millioner kroner. 

Dermed bliver Kane også den klart dyreste spiller, som Bayern München har hentet til klubben. Tidligere sad Lucas Hernàndez på den titel, da han blev købt i Atlético Madrid for 596 millioner kroner. 

Kane får trøje nummer ni i Bayern München, skriver Sky Sports-reporteren Florian Plettenberg.

Selvsamme Plettenberg kunne i øvrigt erfare, at Tottenham trak tilladelsen til Kanes lægetjek tilbage, og at klubben forsøgte at ændre i vilkårene for aftalen, men en handel er altså nu faldet på plads.

Hvis alle bonusser bliver indløst, vil Kane også blive Tottenhams klart dyreste salg, for i 2013 betalte Real Madrid hele 753 millioner kroner for Gareth Bale.

Tidligere i dette transfervindue har Bayern München hentet Kim Min-jae, Konrad Laimer og Raphaël Guerreiro. 


TOPHISTORIER LIGE NU

5. PL-klub er i forhandlinger med FC Nordsjælland

Annonce