Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:03:2022 18:48
OFFICIELT: Disse klubber kan hente spillere i Rusland og Ukraine

UEFA har netop gjort det muligt for nogle klubber at styrke sig til deres respektive europæiske turneringer.


Som følge af en eskalering af Ruslands invasion af Ukraine, meddelte FIFA tidligere på måneden, at et midlertidigt transfervindue blev oprettet.

Suspenderingen af kontrakterne vil endvidere betyde, at samtlige spillere og trænere vil betragtes som værende ude af kontrakt frem til 30. juni 2022, og man kan dermed indgå en aftale med en ny klub uden yderligere konsekvenser.

Det er dog ét men.

Kort efter januartransfervinduet skulle Premier League-klubberne registrere deres trup for resten af sæsonen, og derfor er det uvist, om engelske klubber kan tilføje yderligere spillere og dermed kan gøre sig brug af ovenstående, når de har anvendt alle pladser i deres trupregistrering.

Krigen har nu også fået UEFA til at røre på sig. 

UEFA har her til aften meldt ud, at de har givet tilladelse til de klubber, som stadig er med i de tre europæiske turneringer (Champions League, Europa League og Conference League), at man kan registrere maksimalt to spillere fra den russiske eller ukrainske liga. 

- UEFAs komité har i dag besluttet at ændre reglerne for Champions League, Europa League og Conference League i 2021/22-sæsonen, der tillader klubber at registrere maksimalt to spillere til de resterende kampe, og det er tilladt frem til den 1. april, lyder det i en pressemeddelelse.

De spillere, som skifter inden deadline, vil være tilgængelig frem til den 30. juni 2022, hvorefter de skal vende tilbage til deres pågældende klub. 

I Premier League-regi gælder det altså Chelsea, Liverpool, Manchester City, West Ham og Leicester, der kan gøre brug af den nye regel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE