Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2021 12:26
OFFICIELT: Chelsea fyrer Lampard

Chelsea har meddelt, at klubben har fyret Frank Lampard.


Chelsea har valgt at fyre klublegenden Frank Lampard. 

Det oplyser klubben på sin hjemmeside. 

- - Det var en meget svær beslutning for klubben – særligt fordi jeg har et glimrende personligt forhold til Frank, og jeg har den største respekt for ham, siger ejer Roman Abramovich.

- Han er en mand med stor integritet, og han har den højeste arbejdsmoral. Under de nuværende omstændigheder tror vi dog, at det er bedst at skifte manager.

- På vegne af alle i klubben, bestyrelsen og personligt vil jeg gerne takke Frank for hans arbejde som træner, og jeg ønsker ham al succes i fremtiden.

- Han er et vigtigt ikon i vores store klub, og hans status her er uændret. Han vil altid blive budt varmt velkommen tilbage på Stamford Bridge.

Frank Lampard blev ansat i sommeren 2019, og i sin første sæson førte han The Blues frem til en fjerdeplads i Premier League og finalen i FA Cuppen. 

På nuværende tidspunkt er Chelsea blot nummer ni i Premier League, og i de seneste otte ligakampe har London-klubben blot fået to sejre, og det har været kraftigt medvirkende til, at Lampard nu er blevet fyret. 

Lampard er Chelseas mest scorende spiller nogensinde. 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED