Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2021 23:36
OFFICIELT: Carrick forlader Manchester United

Efter aftenens sejr over Arsenal har nu tidligere cheftræner Michael Carrick valgt at træde af som træner og forlade Manchester United. Det bekræfter klubben på deres hjemmeside.


Hovedpersonen selv og klubben valgte kort efter aftenens sejr over Arsenal at dele nyheden om, at han forlader klubben med øjeblikkelig virkning.
 
For Carrick vil klubben altid være de bedste år i karrieren. 
 
- Da jeg første gang skrev under for over 15 år siden, kunne jeg aldrig i mine vildeste drømme have forestillet mig at vinde så mange trofæer, og jeg vil bestemt aldrig glemme de fantastiske minder både som spiller og medlem af trænerteamet. 
 
I Carricks første syv sæsoner hos Manchester United spillede han 45 kampe i snit pr. sæson. Han vandt fem Premier League-titler, var i tre Champions League-finaler og erobrede i alt 17 trofæer med sin hjerteklub. 
 
Efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær har der været kritik, blandt andet fra tidligere United spiller Paul Scholes, af, at resten af trænerstaben ikke gik sammen med nordmanden.
 
Nu har Carrick så valgt at tage skridtet væk. 
 
- En del af mig ville gå sammen med Ole. Det skylder jeg ham.  
 
- Jeg er - og vil altid være - en Manchester United-fan, og jeg vil altid komme til så mange kampe som muligt. Men, efter at have tænkt mig om, så er det nu tid for mig til at forlade klubben. 
 
John Murtough, fodbolddirektør i United, udtaler på klubbens hjemmeside, at selvom klubben er ked af at se ham gå, så respekterer og forstår de Carricks beslutning. Samtidig er ledelsen taknemmelig for Carricks arbejde. 
 
- Han vil altid være kendt som en af ​​de bedste midtbanespillere i Manchester Uniteds historie, og for nylig som en fremragende træner, der har arbejdet utrætteligt under to managere for at hjælpe med at udvikle det stærke hold, som Ralf nu vil tage ansvaret for.
 
Det er endnu uvist, hvad Carricks planer er.
 
I et interview til Premier League efter kampen fortalte Carrick, at han glæder sig til at bruge tid med familien. Efter sin spillerkarriere lovede han at tage lidt tid ud til familien, hvilket ikke nåede at ske. Det ligner derfor ikke, at der står en ny trænergerning og lurer lige om hjørnet. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE