Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:06:2022 23:00
OFFICIELT: Brighton henter FC Nordsjælland-profil - her er prisen

Brighton har sikret sig talentfuld kantspiller i FC Nordsjælland.


Brighton har sikret sig endnu en signing.

The Seagulls har købt Simon Adingra fra FC Nordsjælland, der har skrevet under på en fireårig kontrakt med Premier League-klubben.

Prisen på Simon Adingra lyder på omkring 52-55 millioner kroner.

I 2020 skiftede Simon Adingra fra Right to Dream til FC Nordsjælland, og nu går turen altså til Premier League. Der er dog meldinger i den engelske og danske presse, at han formentlig bliver udlejet i den kommende sæson.

Den 20-årige ivorianer nettede ni gange og lavede fire assists i 31 Superliga-kampe.

Om skiftet til Brighton siger ivorianeren:

- Lige fra jeg var dreng, har det været min drøm at komme til at spille i Premier League en dag. Det er et kæmpe øjeblik for mig, at den drøm nu går i opfyldelse, og jeg føler mig privilegeret og taknemmelig for at have fået chancen for at forfølge min drøm på Right to Dream-akademiet og i FC Nordsjælland. Jeg er stolt af, hvor jeg er i dag, og rejsen fra Elfenbenskysten til Benin til Right to Dream og FCN har ikke altid været let, siger Simon Adingra til FC Nordsjællands hjemmeside.

Adingra er, med sit skifte til Brighton, den fjerdedyreste spiller, som skifter fra Superligaen til Premier League. Du kan se de 10 dyreste, som har taget springet fra Superligaen til Premier League HER.
 
Brighton sluttede i den netop overståede sæson på niendepladsen i Premier League efter en sæson, hvor klubben blandt andet vandt mod Arsenal, Tottenham og Manchester United.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE