Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2022 13:06
OFFICIELT: Brentford udlejer dansker til Superligaen

Brentford har i dag bekræftet transferen.


Mads Bidstrup vender tilbage til FC Nordsjælland.

Det har FC Nordsjælland i dag bekræftet.

Tilbage i januar blev danskeren udlejet til Superliga-klubben for resten af sæsonen, og nu tager han en hel sæson på leje i det nordsjællandske. 

Om skiftet udtaler Brentford-danskeren følgende: 

- Jeg er vildt glad for at være tilbage i FC Nordsjælland og glæder mig meget til den kommende sæson. Foråret overbeviste mig om, at det er det bedste sted for min udvikling, og selvom mit ophold ikke var længere end seks måneder, synes jeg, at jeg og holdet tog nogle store skridt. Så da jeg fik muligheden for at tage næste sæson med, var jeg faktisk ikke i tvivl. Spillestilen og træningstilgangen passer rigtig godt til mig, så jeg har følelsen af, at jeg kan gå direkte i gang med arbejdet, siger Mads Bidstrup til FC Nordsjællands hjemmeside.

- Nu glæder jeg mig helt vildt til at få nogle fede dage med resten af holdet hernede i Holland, og så venter sæsonen lige om hjørnet, hvor vi også skal give den gas.

Brentford oplyser yderligere, at Mads Bidstrup har skrevet under på en ny kontrakt frem til 2024 med option på yderligere to sæsoner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE