Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 12:33
OFFICIELT: Bournemouth udnævner ny træner - som ikke er Henry

Jonathan Woodgate er ny manager for The Cherries frem til sæsonafslutningen, skriver klubben søndag formiddag.


Jonathan Woodgate har været midlertidig manager for Bournemouth i klubbens seneste fem kampe, og nu får han lov at fortsætte i samme stilling frem til sæsonafslutningen. Det skriver Bournemouth på sin hjemmeside søndag formiddag.

Daily Mirror var ellers skråsikre og skrev tidligere på ugen, at Arsenal-legenden Thierry Henry ville blive præsenteret som ny manager for Championship-klubben i næste uge. Det kommer så ikke til at ske, kan vi konstatere, selvom der måske er en chance for at overtage den tidligere Premier League-klub til sommer.

Woodgate er som udgangspunkt kun blevet ansat frem til sæsonafslutningen, så medmindre han gør jobbet til sit eget og overbeviser ledelsen om, at han er værd at satse på, er han formentlig tiltænkt en kortsigtet rolle.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED