Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:01:2021 18:28
OFFICIELT: Aston Villa henter fransk midtbanespiller

Helt som ventet har Aston Villa hentet Morgan Sanson hos Marseille. Handlen blev officielt bekræftet tirsdag


Aston Villa har sikret sig en markant forstærkning til midtbanen i form af 26-årige Morgan Sanson, der skifter til klubben fra franske Marseille. Handlen, der har været undervejs over de seneste uger, blev officielt annonceret tirsdag, og franskmanden har fået kontrakt frem til sommeren 2025. 

- Jeg er virkelig glad for at være her. Jeg er meget stolt af at slutte mig til Aston Villa-familien, og jeg håber, at vi kan nå store ting sammen i fremtiden. 

- Det er en magisk klub, en stor klub i England. Da Aston Villa ringede til mig, behøvede jeg ikke at tænke længe over det. Det var den bedste mulighed for mig og min karriere, udtaler Sanson til Aston Villas hjemmeside.

Morgan Sanson har spillet i Marseille siden 2017 og har i den periode optrådt 157 gange med 25 scoringer og 22 assists til følge. Den officielle købspris menes at lyde på 14 millioner pund.

 

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED