AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:10:2019 14:18
Ønske om comeback: Wenger har udset sig trænerjob - men får det næppe

Den tidligere Arsenal-træner har angiveligt set sig lun på den ledige stilling i Lyon.


Efter mere end et års pause fra trænergerningen ønsker Arsene Wenger nu trænerstillingen i Lyon, fortæller kilder til ESPN.

Det kunne også blive et match, for den franske storklub anser angiveligt den forhenværende Arsenal-træner som en attraktiv mulighed, men tidligere Paris Saint-Germain-manager Laurent Blanc skulle være favorit.

Faktisk påstår kilder tæt på klubben, at Blanc mødes med Lyons repræsentanter denne tirsdag for at diskutere muligheden for at overtage efter Sylvinho, der blev fyret mandag efter en dårlig sæsonstart.

Det lyder usandsynligt, men ESPN får det til at fremstå som om, Wenger fortsat har en minimal chance for at overhale Blanc indenom.

Gerard Houllier, der er rådgiver for Lyon-præsidenten Jean-Michel Aulas, er nære venner med Arsene Wenger, og af ren og skær image- og marketingsmæssige årsager kunne det være et plus at udnævne den tidligere Gunners-manager.

Det bliver vi i hvert fald snart klogere på, for Lyon ventes at udnævne sin næste træner inden ugen er omme.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED