AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 11:32
Øl, supermodel og selfie: Crouch med genial Ronaldo-anekdote

Peter Crouch ser tilbage på sit første og eneste møde med brasilianske Ronaldo.


Peter Crouch deltog forleden i en Q&A på Daily Mail, hvor han blev spurgt om forskellige ting.

Han blev bl.a. spurgt, hvem han ville have ønsket at have som angrebsmakker, og det var et af de svære spørgsmål, og det endte til sidst med en fantastisk anekdote.

- Det er virkelig et svært spørgsmål. Dennis Bergkamp var speciel, og det ville have været helt utroligt at spille sammen med ham, men mit valg ville falde på Ronaldo fra Brasilien. Jeg ved ikke, hvordan vores kvaliteter ville passe sammen, men mit liv ville have været fantastisk, hvis jeg havde spillet 90 minutter med ham. 

- Jeg mødte ham faktisk engang. Jeg var på ferie på Ibiza og så ham på stranden. Han havde travlt med at drikke øl og havde et askebæger, der balancerede på hans mave.

- Hver gang, han var færdig med en øl, var der en supermodel, der kom med en ny. Chancen for at få et billede med ham var for god til at afvise, så jeg gik derover.

- Jeg håbede, at han ville sige: "Hey, du er da Crouch", men han havde ikke den fjerneste idé om, hvem jeg var. Billedet blev taget, og jeg gik fra ham uvidende om, at jeg var fodboldspiller, siger Crouch.

Vidste du, at PLBOLD også er på Instagram, hvor vi bringer lidt anderledes indhold? Hop ind og følg med her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan du finde de 5 fejl? Smid billede et , når du har fundet alle fejl!

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold) den


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED