AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 15:28
Odds: Her er bookmakernes favoritter til Champions League-titlen

Bookmakerne lader til at have størst tiltro til, at Manchester City vinder Champions League denne sæson. Vi har lavet et overblik over oddsene.


1/8-finalerne i Champions League bliver sparket i gang i aften, hvor der venter to opgør, og herefter ruller turneringen resten af foråret, inden der lørdag den 1. juni skal findes en vinder på Wanda Metropolitano i Madrid.

Indtil videre har samtlige forhåndsfavoritter klaret sig videre fra gruppespillet, og lige nu tegner der sig et billede af, at Manchester City er favorit til at løbe med Champions League-titlen, men der er flere topklubber, som byder sig til.

Herunder har vi samlet et gennemsnitsodds fra bet365, SkyBet, Betfair, Ladbrokes og Unibet på de fem største favoritter samt de engelske klubber.

Manchester City – odds 4,12

Barcelona – odds 5,30

Juventus – odds 7,50

Paris Saint-Germain – odds 8,80

Liverpool – odds 9,40

Real Madrid – odds 11,40

Bayern München – odds 13,60

Manchester United – odds 24,20

Tottenham – odds 27,00


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED