AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 13:16
Nyt stormvarsel: Weekendens kampe kan blive udsat

En ny storm er i øjeblikket på vej indover England, og det kan få konsekvenser for lørdagens Premier League-kampe.


Sidste uge var det stormen Ciara, der førte til, at kampen mellem Manchester City og West Ham måtte rykkes til den kommende onsdag.

Nu risikerer lørdagens kampe mellem Southampton og Burnley og Norwich-Liverpool at lide samme skæbne, for i denne weekend er det nu stormen Dennis, der rammer England.

Det værste vejr skulle ramme lørdag, men Londonklubberne Tottenham og Arsenal, der begge spiller søndag, overvåger i øjeblikket også situationen.

Kampene ventes stadig at blive spillet, men Premier League kan endnu nå at udskyde én eller flere af weekendens kampe, hvis stormens raseren bliver for farlig for tilhængerne.

Stormen Dennis skulle angiveligt ikke se ud til at blive nær så slemt som den, der hærgede i sidste weekend, men det engelske metrologiske institut har alligevel advaret og forventer store forsinkelser på den offentlige transport.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED