Nyt pointtab: Liverpool dummede sig igen på Anfield

Af Jeppe Augustsen
13.12.2017 Kl. 21:58
Liverpool tabte igen point, da de måtte nøjes med uafgjort hjemme mod West Bromwich.

Efter weekendens skuffelse mod Everton, hvor det blev 1-1 på Anfield, skulle Klopps tropper rejse sig mod West Bromwich.

Jürgen Klopp havde Sadio Mané, Philippe Coutinho, Mohameh Salah og Roberto Firmino med fra start, men denne gang kunne de ikke få bolden i kassen.

Det skulle dog have blevet 1-0 efter 17 minutters spil. I stedet for at spille bolden tværs til Philippe Coutinho skød Roberto Firmino på mål, og den endte uden for målets rammer.

West Bromwich stod dybt, men viste også tænder i offensiven. Hal Robson-Kanu forsøgte sig fra distancen, men hans afslutning blev afvist af overliggeren.

Trods størstedelen af boldbesiddelsen havde Liverpool svært ved at tilspille sig chancer, og derfor endte første halvleg 0-0.

Man skulle helt hen i det 83. minut, før der skete mere på Anfield. Dominic Solanke fik bolden i mål, men det blev annulleret, fordi dommer Paul Tierney dømte hånd på bolden.

Derfor blev det ikke til scoringer på Anfield, og Liverpool tabte igen vigtige point i toppen af Premier League.