Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:06:2022 23:47
Nyt navn dukker op: Chelsea i dialog med Napoli-stjerne

Chelsea er efter sigende i dialog med Napoli-stjerne.


Med Antonio Rüdiger og Andreas Christensens exit er det ikke nogen hemmelighed, at Chelsea vil styrke defensiven i dette transfervindue.

I den forbindelse er flere spillere blevet kædet sammen med The Blues, og inden for den seneste tid gælder det bl.a. Jules Koundé, Matthijs de Ligt, Milan Skriniar og Nathan Aké. 

Nu dukker et nyt navn op i medierne.

De to transferjournalister, Fabrizio Romano og Gianluca Di Marzio, melder, at Chelsea også har indledt dialog med Napoli-stjernen, Kalidou Koulibaly.

Artiklen fortsætter under videoen

Den 31-årige senegaleser er over flere år blevet rygtet til Premier League med flere klubber som bejlere, men et højt prisskilt har sat en stopper for et potentielt skifte.

Kalidou Koulibaly har et år tilbage af sin kontrakt, og det kan muligvis være sidste chance for Napoli at tjene gode penge på ham.

Gianluca Di Marzio erfarer, at grundet høje priser på Matthijs de Ligt og Milan Skriniar har London-klubben forhørt sig om Kalidou Koulibaly, og midtstopperens agent skulle efter sigende være i London.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE