AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:08:2019 20:34
Nyt Manchester United-talent drømmer om den legendariske 7'er-trøje

Hannibal Mejbri har store ambitioner for sit ophold i Manchester United.


Det er fint at have ambitioner og professionelle mål, og det må man sige, at Manchester Uniteds seneste nyanskaffelse, 16-årige Hannibal Mejbri, har.

Den unge franske midtbanespiller, som skiftede til Old Trafford fra AS Monaco tidligere på måneden, underskriver først sin første rigtige professionelle kontrakt, når han fylder 17 i det nye år.

Men selvom den ikke er på plads endnu, så har Mejbri allerede sat sig for at erobre De Røde Djævles No.7-trøje, som klublegenderne George Best, Eric Cantona, David Beckham og Cristiano Ronaldo tidligere har båret.

Det viser den unge franskmands seneste opslag på Instagram, og meget tyder da også på, at han får lov at bære det ikoniske nummer på ryggen for klubbens ungdomshold denne sæson.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 #manchesterunited

A post shared by Hannibal Mejbri (@hannibal.mejbri.official) on


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED