AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 19:00
Nyt fra Napoli: Koulibaly-signing er "så godt som sikret" for United

Kalidou Koulibaly skulle skifte til Manchester United til sommer, hvis man skal tro den italienske journalist Fabio Santini.


Hvis ikke Bruno Fernandes-rygterne var nok til at holde Manchester United-fansene varme denne januar, så bliver der i hvert fald skruet helt op nu.

Den italienske journalist Fabio Santini fortæller nemlig til TV-showet Il Processo, at Manchester United har sikret sig Napoli-stjernen Kalidou Koulibaly denne sommer.

Journalisten skulle ifølge Area Napoli have sagt:

- Napoli sælger Koulibaly til Manchester United for en sum mellem €70-75 millioner (525-550 mio. kroner, red). Det hele ser ud til at være færdiggjort, siger Santini angiveligt og tilføjer:

- En sådan handel vil naturligvis først træde i kraft til juni og med sikkerhed ikke denne januar i vintertransfervinduet.

Vi har ikke noget synderligt godt kendskab til Santini eller hans troværdighed, men Sport Witness skriver, at han rammer både rigtigt og forkert.

Eksempelvis "erfarede" han i god tid, at Carlo Ancelotti og Mikel Arteta ville ende i henholdsvis Everton og Arsenal.  Han skulle dog også have påstået, at Real Madrid ønsker at signe Son Heung-min for €70 millioner (hvilket jo teknisk set kan være sandt, hvem ved).

Moralen er, at det skal tages med et gran salt, selvom det er værd at tilføje, at den senegalesiske forsvarer godt kunne være sat til salg til sommer.

Til den tid vil han være fyldt 29, så skal Napoli tjene kassen på ham, inden alderen for alvor begynder at trække senegaleserens værdi ned, skal det ske inden længe.

Aurelio De Laurentiis, der ejer Napoli, har også i flere år afvist, at man ville sælge Koulibaly, men efter sommeren er han "blødt" mere op i sin retorik og har udtalt, at der kommer en dag, hvor han formentligt må tage afsked med sin elskede midterforsvarer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED