AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:01:2020 18:19
Nyt denne weekend: Vigtig VAR-ændring træder i kraft

Premier League-dommerne er blevet opfordret til et bruge tv-skærmene langs sidelinjen, når de er i tvivl om beslutninger, der kan føre til rødt kort.


Fra weekendens spillerunde og fremover bør Premier League-dommere gøre brug af VAR-skærmene langs sidelinjen, når de skal tage stilling til beslutninger, der kan føre til rødt kort. Det skriver BBC fredag.

Sådan lyder opfordringen fra The Professional Game Match Officials Limited (PGMOL), som ellers fra sæsonstarten havde bedt Premier League-dommerne om at bruge tv-skærmene mindst muligt.

Derfor er de også kun blevet brugt én enkelt gang denne sæson, da Michael Oliver i kampen mellem Crystal Palace og Derby County benyttede sig af muligheden for at se en episode igennem igen.

Det førte til, at han opgraderede et gult kort til The Eagles' Luka Milivojevic til rødt kort i stedet.  Fremover vil det altså være praksis for Premier League-dommerne at gøre det samme, når de er i tvivl om hårdheden af en tackling og det efterfølgende korts farve.

Både Jürgen Klopp og Pep Guardiola ser ændringen som noget positivt, og Manchester City-træneren havde følgende at sige til dagens pressemøde.

- Det er en positiv ændring. Dommeren kommer til selv at skulle tage ansvar nu, og det kan jeg godt lide.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED