AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2019 16:46
Nyt CL-format: Premier League kan miste én plads - men ikke endnu

Der er et forslag om at ændre reglerne for kvalifikation til Champions League, hvilket kan gå ud over Premier League. Men det er ikke nært forestående.


Lige nu er England sikret fire Champions League-pladser hver sæson, men det kan der måske blive lavet om på.

I sidste uge foreslog præsidenten for European Leagues, Lars-Christer Olsson, således, at England, Tyskland, Italien og Spanien kunne blive nødt til at acceptere kun at have tre automatiske pladser i et nyt turneringsformat fra 2024.

Det er ifølge Press Association ikke faldet i god jord hos Premier League, men London Evening Standard skriver i dag, at de engelske storklubber ikke har noget at frygte lige foreløbig.

På nuværende tidspunkt er der ikke fastlagt planer for et nyt format, og i dag og i morgen vil delegerede fra næsten 200 europæiske klubber mødes i London for at diskutere fremtiden i turneringen.

Tidligere har Juventus’ præsident og bestyrelsesformand i det europæiske klubforbund (ECA), Andre Agnelli, foreslået, at der kommer flere gruppekampe, og at der skal være en form for op- og nedrykning.

Det er European Leagues imod, og det er lige nu et stort spørgsmål, hvad der kommer til at ske med Champions League-formatet en håndfuld år ude i fremtiden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED