Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2022 11:24
Nye problemer: Komplikationer ved Manchester United-handel

Der er opstået komplikationer i Manchester Uniteds handel omkring hollænder.


Tidligere på ugen kom det frem, at Manchester United havde kapret Lyons handel med Tyrell Malacia.

En aftale mellem Manchester United og Feyenoord er på plads, og de personlige vilkår med hollandske venstreback skulle heller ikke været et problem, men der er opstået andre komplikationer.

Det skriver det engelske medie, The Athletic.

Ifølge The Athletic er der problemer omkring agentarbejdet i aftalen. 

Artiklen fortsætter under videoen

Tyrell Malacia har efter sigende anvendt en agent, som ikke er autoriseret til at afvikle handlen, og dette skal være på plads, inden en transfer kan blive en realitet. 

Hollænderen har angiveligt besluttet sig for ikke at anvende agenten, Ali Dursun, og i stedet arbejde sammen med sin far i forhandlingerne. 

Ali Durson er en del af HCM Sports Management, men Tyrell Malacia skulle angiveligt have meddelt dem, at de ikke skulle håndtere aftalen.

The Athletic melder yderligere, at det er uvist, om det vil have nogen indflydelse på Manchester Uniteds handel om Frenkie de Jong, der også har Ali Dursun som agent.

Det hollandske medie, 1908.nl, melder nu, at der er blevet hyret en advokat med den rette ekspertise til at få handlen i hus.

Opdatering: Manchester United skulle nu have ordnet problemerne - Læs mere her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE