Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 20:59
Nye Lukaku-afsløringer: Tuchel med akavet opsang og sure holdkammerater

Nye afsløringer er kommet frem omkring Romelu Lukakus tid i Chelsea.


Under et år efter sit £97,5 millioner-skifte fra Inter til Chelsea er Romelu Lukaku tilbage i den italienske klub på en lejeaftale.

Den belgiske angriber fik dog aldrig den store succes, og det stod rigtig skidt til ved årsskiftet, da et interview med Sky Italia skabte stor utilfredshed hos Chelsea og Thomas Tuchel.

På interviewet gjorde han det klart, at han gerne vil tilbage til Inter, og udtalelserne betød, at han ikke blev udtaget til de næste to kampe. Det gjaldt bl.a. en kamp mod Liverpool. Derudover blev han også idømt en bøde på to ugers løn.

The Athletic melder her til aften, at Thomas Tuchel var rasenede over interviewet, og til en træningssession før Liverpool-kampen lavede en akavet opsang til spillerne. Her samlede han alle spillere i en rundkreds - heriblandt Romelu Lukaku - og gjorde det klart, at man ikke giver interviews uden klubbens kendskab til det. 

Yderligere melder mediet, at der også var dårlig stemning hos holdkammeraterne i Chelsea, hvor ingen af Chelsea-spillerne bakkede ham op. 

Der var angiveligt en meget stærk reaktion fra nogle af spillerne, hvor de også følte, at Romelu Lukaku mente, at han var bedre end dem. Til trods for at Chelsea lige havde vundet Champions League.

Lukakus lejeaftale med Inter varer i et år, men der er allerede meldinger om, at det vil blive forlænget næste år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE