AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2020 16:48
Nye kanoner til Klopp: Her er 5 angribere Liverpool kunne signe

Vi har kigget på fem spillere, som Liverpool realistisk set kunne kigge på i det kommende transfervindue.


Al Liverpools transferaktivitet og forhandlinger med egne spillere om kontraktforlængelser skulle være sat i bero, mens coronakrisen raserer.

Men inden The Reds angiveligt satte sit rekrutteringsapparat på standby, tydede alt på, at klubben var på udkig efter mindst én offensiv forstærkning.

Meget tydede på, at Jürgen Klopp ønskede at signe en alsidig angriber, som kunne spille flere offensive positioner.

Her er vores bud på fem interessen spillere, The Reds måske burde kigge nærmere på, når alt vender tilbage til normalen.

Timo Werner:

Han er den åbenlyse signing og er sikkert spilleren, som de fleste Liverpool-fans bare gerne så, at klubben fik signet hurtigst muligt.

Den 24-årige tysker har været blandt de mest målfarlige spillere i europæisk fodbol denne sæson, og han er netop i stand til både at spille centralt, men også på kanterne takket være sin vanvittige fart.

Marcus Thuram:

Endnu en Bundesliga-profil, og så er han til og med søn af den franske VM-legende Lilian Thuram.

Modsat farmand er den 22-årige Marcus Thuram et es i offensiven, og han er vant til at presse højt og "forsvare gennem offensiven" med et spilsystem i Mönchengladbach, som minder en del om Liverpools.

Han kan også spille centralt samt på kanterne.

Jonathan David:

Samtlige Big Six-klubber skulle have kig på den 20-årige canadier, som i snit bidrager med 1,07 mål per kamp for belgiske Gent.

Han spiller hovedsagligt bag spidsangriberen, men herfra fungerer han også ekstremt effektivt med 23 mål og 10 assists i denne sæson.

Han har fart og styrke, og typisk vil en signing fra den belgiske liga være noget billigere end fra en af de store europæiske ligaer.

Donyell Malen:

Arsenal begik umiddelbart en brøler, da man lod den hollandske angriber forlade klubben i 2017.

Den idag 21-årige angriber har nemlig været igennem en rivende udvikling sidenhen, og han har nu scoret 28 mål i 71 optrædener for PSVs førstehold.

Særligt i denne sæson havde han fart på målscoringen inden en knæskade, og der er rygter om interesse fra FC Barcelona.

Malen spiller typisk som spidsangriber, men søger automatisk bredt og kan sagtens begå sig på kanterne.

Luka Jovic:

Serberens værdi er styrtdykket efter en horribel debutsæson for Real Madrid, hvor det kun er blevet til sammenlagt 391. minutters spilletid i La Liga.

Men historien har vist, at man sagtens kan få sig en stor karriere for andre klubber, selvom man ikke slog til på Santiago Bernabeu, og Jovic kunne snildt blive den næste Robben, Sneijder eller Makelele.

Han kunne i hvert fald blive et billigt scoop for The Reds, for det er ikke mere end et år siden, at han blev anset som en af de mest lovende unge angribere i europæisk fodbold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED