Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2021 22:36
Nye afsløringer: Derfor ville Solskjær ikke bruge van de Beek

To engelske medier kommer nu med nye meldinger om, hvorfor Ole Gunnar Solskjær ikke var så tilbøjelig for at bruge Donny van de Beek.


Donny van de Beek fik en sjælden optræden, da han blev skiftet ind i anden halvleg mod Watford.

Der gik heller ikke lang tid, før hollænderen kom på måltavlen, da han reducerede til 1-2 i det 50. minut, men mere blev det heller ikke til. Det endte i stedet med et 1-4-nederlag.

Nederlaget fik også bægeret til at flyde over hos ledelsen i Manchester United, og søndag middag blev Ole Gunnar Solskjær fyret. 

Det kan formentlig være en god ting for Donny van de Beek, og The Times kan nu afsløre, hvorfor Ole Gunnar Solskjær ikke gav midtbanespilleren mere spilletid.

Ifølge den engelske avis havde Solskjær og staben ikke den robuste personlighed til at håndtere presse ved at spille for så stor en klub.

BBC bakker op om historien og erfarer, at Solskjær følte en nervøsitet og usikkerhed hos hollænderen, der gjorde, at han ikke turde spille ham mere, end han gjorde.

Under nordmanden blev det kun til 60 spilleminutter i denne Premier League-sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE