AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 16:33
Ny Watford-træner afslører: Vandretur var tæt på at forhindre min ansættelse

Nigel Pearsons vandretur i Derbyshire var tæt på at have en direkte indflydelse på Watfords nuværende trænersituation.


Nigel Pearson blev i sidste uge udnævnt som ny Watford-træner, men det var ikke bare ligetil for The Hornets at få fat i deres førsteprioritet.

For mens Watford desperat søgte med lys og lygte efter en kompentent manager, var Nigel Pearson ude og vandre i skovområdet i Derbyshire, hvor han havde slukket sin telefon, fordi nogen blev ved med at ringe til ham.

Således sagde englænderen selv omkring episoden:

- Så, faktisk lagde jeg godt mærke til, at nogen blev ved med at ringe til mig, hvilket var grunden til, at jeg slukkede min telefon, erindrer Pearson.

- Jeg var om onsdagen ude i Derbyshire og vandre en rigtig god tur, så da jeg endelig hørte omkring jobbet torsdag morgen, var det noget af en overraskelse, men jeg er meget glad for at være her.

Pearsons noget gammeldags telefonvaner gjorde heller ikke sagen nemmere for Watford-ejerne.

- Jeg har ikke voicemail. Jeg så endelig beskederne om torsdagen og ringede tilbage, og som jeg sagde, var det en glædelig overraskelse, og jeg er meget glad for at være her, afslutter Pearson.

Den 56-årige englænder var senest i belgiske OH Leuven, men med meget begrænset succes.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED