AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 14:24
Ny vinkel: Sådan vil Bayern tvinge City til at indgå Sané-kompromis

Bayern München har en plan klar til, hvordan de kan ende med at hente Manchester Citys Leroy Sané til sommer.


Leroy Sanés skifte fra Manchester City til Bayern München har ligget i kortene i over et år, og denne sommer forventes der i igen fra tyskernes side at være rift om kantspillerens underskrift.

Sidste sommer forsøgte Bayern at byde sig til denne, men de endte i stedet med at komme i urede med City, der hele tiden vil have flere penge, mens de virkede mindre og mindre tilbøjelige til at give sig.

Denne sommer vil Bayern højst sandsynligt forsøge at gå anderledes til værks.

Det vil de gøre ved fokus på to centrale punkter; Sanés kontrakt og træner Guardiolas principper. Vi starter med et citat fra Guardiola fra sidste sommer med Sky Sports omhandlende Sané.

- Jeg vil have, at folk her er glade. Hvis de ikke vil være her, så må de gå. Det er dog vores ønske, at han vil fortsætte med at være her.

Citatet handler om en af Guardiolas vigtigste principper - ingen spillere er over klubben. Hvis en spiller ikke vil spille i klubben, så spiller han ikke. Det samme gælder Sané, hvis han begynder at flirte tilbage til Bayern. Bayern kender Guardiola fra hans tid i klubben, og de ved dette.

Sideløbende udløber Sanés kontrakt til næste sommer.

Det vil sige, at Bayern kan starte en slags mini-kabale, så længe de kan få overbevist Sané om, at det er bedst for ham i Bayern og dermed selv opsøge et skifte - netop derfor er de så højlydte i pressen, fordi med deres løse smigren kun kan vinde.

For det eneste der skal til er, at Sané bliver utilfreds i klubben, begynder at hænge med hovedet og/eller indsender en transferanmodning - for så bruger Guardiola ham ikke.

Når Sané så kun har ét år tilbage af sin kontrakt, og han ikke spiller, alt imens han er løntung og stadig har videresalgsværdi, så vil ledelsen i City være tæt på umulige at overtale til andet end at sende ham hurtigst muligt videre.

Så at få Sané til at blive ved med at smile er Citys vigtigste opgave i forhold til at få den 24-årige tysker til at blive i England.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED