AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 10:43
Ny vinkel: Llorente havde arm på bolden ved afgørende mål

Kampens dommer fik angiveligt ikke vinklen at se under kampen.


Nye optagelser viser, at Fernando Llorente havde arm på bolden, da han scorede Tottenhams tredje og altafgørende mål i kampen mod Manchester City.

Vinklen, som kampens dommer Cuneyt Cakir angiveligt ikke fik at se i kampens hede, hvis man skal tro Daily Mail, viser relativt klart, at bolden rammer den spanske angribers arm,  inden den går i mål.

Men det er at svært at dømme ud fra noget, man ikke har set,  så scoringen fik lov at stå til Pep Guardiolas ophidselse.

- Jeg støtter VAR, men Llorente har arm på bolden fra en vinkel. Jeg har det fint med retfærdige kendelser,  fair fodbold. Dommeren skal have hjælp, sagde Manchester City-træneren efter at være blevet slået ud af dette års Champions League på grund af netop det mål.

Rio Ferdinand og Glenn Hoddle, som kommenterede kampen for BT Sport, var også uenige om, hvorvidt målet skulle være blevet underkendt eller ej.

- Den rammer hans arm, og så er det op til dommeren at bedømme, om den skal dømmes eller ej. Jeg synes i hvert fald klart, at der var arm på bolden, sagde Ferdinand.

Hoddle derimod mente ikke, at der var noget at komme efter.

- Jeg synes, at hvis den rammer hans arm, er det ikke kraft nok på til, at den kan gå ind. Den rammer hans hofte eller en hårdere del af hans krop, sagde kommentatoren.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED