Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:10:2020 17:47
Ny Tottenham-profil: "Verdensklasse"-Mourinho afgørende for skifte

Sergio Reguilón har fået en god start hos Tottenham, og den tidligere Real Madrid-spiller var aldrig i tvivl om skiftet


Tottenham gav denne sommer 225 millioner kroner for at hente Sergio Reguilón i Real Madrid, og den 23-årige venstreback har allerede givet gode prøver på sine evner med to assists i sine første fem optrædener. 

Dermed ser det ud til, at Spurs endelig har fået løst deres problemer på forsvarspositionen, og spanieren selv fortæller også, at han er glad for skiftet, der især beroede på en mand.

- Han er en verdensklasse-manager, og han var meget vigtig for min beslutning om at skifte, udtaler Reguilón ifølge Sky Sports. 

- Der var mange tilbud, men så snart jeg hørte om Tottenhams interesse var det et let valg. Det var en stor beslutning at forlade mit land, min liga og min familie, men det hele er gået så godt, tilføjer spanieren.

Sergio Reguilón og resten af Tottenham-holdet møder mandag aften Burnley på udebane. Der er kampstart kl. 21. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED