Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:10:2020 14:20
Ny Spurs-stjerne om skifte: Jeg var ikke i tvivl

Sergio Reguilon fortæller i et interview med Sky Sports, at han er lykkelig over sit skifte til Tottenham.


Tottenham Hotspur hentede spanske Sergio Reguilon i Real Madrid under sommerens transfervindue.

Den spanske venstreback fortæller, at han ikke brugte lang tid på at overveje et skifte, da han første gang hørte om interessen fra Spurs.

- Der var flere muligheder, men da jeg hørte om interessen fra Tottenham, så var det simpelt, fortæller Sergio Reguilon.

Den 23-årige spanier har aldrig spillet udenfor hjemlandets grænser, hvilket han var meget spændt på, da han skrev under.

- Det var en stor ting for mig at forlade mit hjemland, La Liga og min familie, men det er heldigvis gået utroligt godt, lyder det.

Med en fortid i Real Madrid, så kender Sergio Reguilon godt til José Mourinho, der også spillede en vigtig rolle i skiftet.

- Han er en træner i verdensklasse, som var meget vigtig i min beslutning om at skifte hertil.

Sergio Regulion er lykkelig for sit skifte, og han nyder tilværelsen i det engelske.

- Siden jeg ankom, så er jeg blevet blæst bagover på en god måde. Træningsfaciliteterne, mine holdkammerater og stadion. Det hele er fantastisk, siger Sergio Reguillon.

Sergio Reguilon og Tottenhanm-mandskabet skal i aktion i aften. Det er på udebane mod Burnley, hvor der er kampstart kl. 21.00.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED