AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2020 14:18
Ny PL-chefs ansættelse: Liverpool og Manchester United fik særbehandling

I processen mod at finde en ny administrerende direktør for Premier League-organisationen fik Liverpool og Manchester United en særlig adgang.


Det har taget lang tid at finde en afløser for Richard Scudamore, som endegyldigt stoppede som direktør for Premier League i november 2018, men nu er det endelig lykkes.

I december sidste år blev Richard Masters ansat, men forinden var en række navne på tegnebrættet, og i den forbindelse havde Liverpool og Manchester United ifølge the Times fået særbehandling.

Det var bestyrelsesformanden i Chelsea, Bruce Buck, der førte an i udpegelseskomitéen, hvor også Mike Garlick og Susan Whelan fra henholdsvis Burnley og Leiceser var med, men Liverpool og Manchester United var også involveret i en grad, der nu modtager kritik.

De to engelske traditionsklubber fik ifølge den engelske avis nemlig lov til at møde mindst tre kandidater – hvilket var Susanna Dinnage, Dave Howe og David Pemsel – og den særlige adgang til kandidaterne har vakt harme blandt andre klubber.

Om det kommer til at få konsekvenser for nogle parter, vides ikke.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED