Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny melding: Messi skal til Saudi Arabien

Af Jeppe Augustsen
09.05.2023 Kl. 09:48
Lionel Messi skal efter sigende en tur til Saudi Arabien.

Lionel Messi har sit skifte til Saudi Arabien på plads.

Det melder det franske nyhedsbureau AFP.

Ifølge nyhedsbureauet har flere kilder i Saudi Arabien meddelt dem, at handlen mellem Lionel Messi og Al-Hilal er på plads.

Argentineren har kontraktudløb til sommer og vil dermed forlade PSG på en fri transfer.

Der har været forlydender om et muligt skifte til Premier League med Chelsea som bejler, men det har primært været Barcelona og Al Hilal, der har været de mest sandsynlige destinationer – og det forlyder nu, at Lionel Messi fortsætter karrieren i Saudi Arabien.

Barcelona har længe ønsket at hente verdensstjernen tilbage, men grundet klubbens økonomiske situation er det ikke helt ligetil. I dag melder spanske medier, at de kan få godkendelse af La Liga til at hente argentineren, hvis de kan sælge for €100 millioner til sommer.

Indtil videre har troværdige journalister, som eksempelvis Fabrizio Romano, ikke meldt sig på banen med en aftale mellem Lionel Messi og Al Hilal. Seneste melding fra Fabrizio Romano – som kom i går – var, at Messi har fokus på at vinde Ligue 1 og ikke vil træffe en beslutning nu her. Et tilbud på €400 millioner om året er dog på bordet fra den saudiske klub.

Opdatering: Andre franske medier – heriblandt Get French Football News – beretter dog, at argentineren ikke har indgået en aftale med den saudiske klub.

Al Hilal er de regerende mestre i den saudiske Pro League, hvor Lionel Messis tidligere holdkammerat i FC Barcelona, Sergio Busquets, angiveligt også er klar til at skifte til Al Hilal på en fri transfer.

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: Neymar er klar på Premier League-skifte

LÆS OGSÅ: PL får stor VAR-ændring – og den kommer allerede i næste uge

 

Annonce