AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:04:2020 10:32
Ny melding: Kun Leicester har vist interesse for Coutinho

Det er angiveligt kun Leicester, der har vist interesse for Philippe Coutinho, hvis man skal tro den spanske journalist, Guillem Balague.


Gennem det seneste stykke tid er Chelsea for alvor blevet sat i forbindelse med Philippe Coutinho, men den eneste klub, der har vist interesse for brasilianeren, er ikke the Blues.

Derimod hævder den spanske journalist, Guillem Balague, der som regel har fingeren på pulsen i forhold til spansk fodbold, at det er kun er Leicester, der har vist interesse for den Barcelona-ejede brasilianer.

- Det er kun Leicester, der har vist interesse i Coutinho. Hans repræsentanter kigger mod Premier League i håbet om at sikre ham et klubskifte, fortæller Balague på sin Youtube-kanal.

Han skriver derudover på sin Twitter-profil, at repræsentanterne for midtbanespilleren ønsker at få involveret andre top seks-klubber, men indtil videre har det været uden succes.

Samtidig gør han det også klart, at Barcelona vil være glade for at sende Philippe Coutinho afsted på en lejeaftale igen.

I øjeblikket er den tidligere Liverpool-stjerne udlejet til Bayern München, der efter sigende ikke vil gøre aftalen permanent.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED